LIVE PRAATGROEP

Een plek om je ervaringen te delen met andere dikke mensen en te praten over alles wat te maken heeft met dik zijn

meer info van zodra we een nieuwe datum hebben

Info

Onze live, offline praatgroep is voor dikke mensen die in een fysieke ruimte willen samenkomen om hun ervaringen rond dik-zijn te delen met andere mensen die hen daarin begrijpen.

Er zijn heel wat onderwerpen waar we allemaal onze eigen verhalen over kunnen vertellen en daarom kiezen we telkens één thema als basis om over te praten.

In de praatgroep van april gaan we het hebben over het woord ‘dik’. Gebruik jij het woord voor jezelf? Waarom wel of niet? Hoe voel je je als andere mensen het zeggen? Hoor je liever andere woorden? Daarover willen we graag open praten, zodat we ook van elkaar kunnen leren.

Voor dikke mensen

We willen een zo veilig mogelijke ruimte creëren zodat iedereen zich comfortabel voelt om vrijuit te spreken. Onze praatgroep is daarom enkel bedoeld voor dikke mensen.

Als je je afvraagt of je wel ‘dik genoeg’ bent om deel te nemen, dan is het antwoord waarschijnlijk ‘nee’. Dikke mensen weten in onze maatschappij wanneer ze dik zijn. Het gaat daarbij niet zozeer over hoe je je voelt over je lichaam, maar dat je geen gelijkwaardige toegang hebt tot verschillende aspecten in onze maatschappij.

Twijfel je toch nog of onze praatgroep voor jou bedoeld is? Dan is onze richtlijn dat mensen met een kledingmaat vanaf 48-50 kunnen deelnemen.

Op die manier zorgen we ervoor dat we met allemaal gelijksgestemden in de praatgroep zitten. En hoewel ook de ervaringen van dikke mensen onderling verschillen, ervaren ze meestal wel dezelfde drempels om zich voort te bewegen in de maatschappij. Het zijn dan ook die gezamenlijke ervaringen die we in onze praatgroep bespreekbaar willen maken.

Praktische info

Bekijk hier ons privacybeleid

Datum, tijd, locatie

De offline praatgroep vindt plaats op vrijdag 22 april van 19.00 u tot 20.30 u in Kavka Antwerpen.

De locatie ligt in het centrum van Antwerpen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto is het moeilijker om er te geraken.

Bij de bevestiging van je inschrijving krijg je het exacte adres en alle andere praktische informatie via e-mail toegestuurd.

Aantal deelnemers

Er kunnen zich maximaal 8 mensen inschrijven, zodat de groep klein genoeg blijft om een fijn gesprek te kunnen voeren.

Prijs

We vragen een bijdrage van € 5 waarmee we de huur van de locatie betalen.

Nadat je het inschrijfformulier ingevuld hebt, sturen we je zo snel mogelijk een e-mail met uitleg over de betaling. Je bent pas definitief ingeschreven wanneer je betaling geregistreerd is.

Inschrijven

Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier.

Wanneer je je gegevens ingevuld hebt, sturen we je zo snel mogelijk een e-mail met informatie over de betaling van de bijdrage. Van zodra je betaling geregistreerd is, ben je definitief ingeschreven en krijg je een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Annuleringsvoorwaarden

Je kan je inschrijving gratis annuleren tot 24 uur voor de praatgroep plaatsvindt.

Zeg je minder dan 24 uur op voorhand af, dan kunnen we jouw bijdrage niet meer terugbetalen, omdat we dan niet meer kunnen garanderen dat jouw plek ingevuld kan worden door een andere persoon.

COVID-maatregelen

We houden ons aan de maatregelen die van toepassing zijn wanneer de praatgroep plaatsvindt. Uiteraard is iedereen wel vrij om een mondmasker te dragen, ook al zou er op dat moment geen mondmaskerplicht zijn.

Vragen

Heb je nog een vraag? Stuur dan gerust een e-mail naar info@dikvoormekaar.be

Wat?

Een plek om met andere dikke mensen samen te komen en te praten over alles wat te maken heeft met dik zijn.

Voor wie?

Deze groep is bedoeld voor dikke mensen, zodat we met gelijkgestemden onze ervaringen kunnen delen.

Wanneer?

De praatgroep vindt plaats op vrijdag 22 april van 19.00 u tot 20.30 u in het centrum van Antwerpen.

Hoeveel?

We vragen een bijdrage van € 5 om de huur van het lokaal te kunnen betalen.

Wil je graag deelnemen aan onze praatgroep?

Schrijf je dan even op voorhand in

Bekijk hier ons privacybeleid